Materiales

Més sobre els materials que utilitzem per UNDO

Materials respectuosos

Utilitzem materials reciclats i sostenibles, com a les nostres tapes Executive d’origen reciclat i certificació FSC.

Si tries una llibreta Hybrid, estàs recolzant plantacions forestals sostenibles amb certificacions FSC i PEFC.
Si busques una oportunitat única per reduir la teva petjada, les nostres tapes Kraft són totalment ecològiques, fabricades a partir de palla i 100% biodegradables.

Qualitat

Les tapes Godraw totalment reciclables satisfan alts estàndards de qualitat, resistents al desgast, als raigs UV, i amb un tacte suau que no deixa indiferent ningú. Produït a partir de fonts responsables, matèries primeres certificades, serveix com a estàndard industrial per a alt rendiment i sostenibilitat. A més, els nostres materials per a les llibretes compten amb materials amb certificacions FSC, PEFC, EU Ecolabel, entre d’altres.

Els nostres Proveïdors

Ens assegurem que els nostres proveïdors nacionals de components compleixin els més alts estàndards de qualitat i compromís mediambiental.

A UNDO estem compromesos amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient.

Uneix-te a nosaltres i tria UNDO, la teva eina de treball eco-friendly.

FSC és una organització mundial sense ànim de lucre dedicada a promoure la gestió forestal responsable i sostenible.

El programa de certificació ECO LABEL està dissenyat per crear solucions sostenibles basades en una avaluació del cicle de vida i un objectiu comú de reduir limpacte ambiental de les activitats de producció o el consum de productes.

Treballem per protegir els nostres boscos i assegurar una sostenibilitat forestal amb perspectiva local que generi beneficis per a tothom.

Personalitza UNDO per a la teva empresa, organització, entitat o oficina.

Descobreix el poder de UNDO, el teu aliat eco-friendly per potenciar la teva empresa, organització, entitat o oficina. Personalitza el teu propi UNDO i dóna vida a les teves idees mentre cuidem del medi ambient.

Aconsegueix el teu UNDO

Aconsegueix el teu UNDO per a tu o per regalar. Visita la nostra botiga. Amb enviament a domicili i embolcall de regal, no t’hauràs de preocupar de res. Uneix-te a la revolució eco-conscious amb undonotebook, la teva eina de treball eco-friendly.

Tienda
Verified by MonsterInsights