Escribe, piensa, borra y vuelve a empezar.

UNDO la herramienta para tu creatividad.

Amb UNDO, pots escriure i esborrar tantes vegades com vulguis, sense desaprofitar ni un tros de paper.

Els nostres fulls transparents us permeten afegir o modificar el contingut original mantenint-lo intacte.

És una nova eina per a llocs de treball, reunions i entorns creatius.

Augmenti la seva productivitat i comunicació amb UNDO.

Tant si és una sessió de brainstorming com una reunió d’equip, la nostra eina millora la col·laboració i l’enteniment. En incorporar elements visuals i kinestèsics juntament amb la comunicació verbal, les idees cobren vida de manera totalment nova.

 

Adopta pràctiques ecològiques amb UNDO.

En permetre esborrar i tornar a escriure, el nostre producte és durador i  reutilitzable, el que elimina la necessitat de malbaratar paper. Pren una decisió conscient per reduir la teva empremta mediambiental i canvia a UNDO, el teu nou company de treball, respectuós amb el medi ambient.

Inspira la creativitat amb UNDO.

Tant si sou un individu com si formeu part d’un equip, la nostra eina alimenta la imaginació i la innovació. Perfecte per generar idees o fomentar la imaginació de les ments joves, UNDO és l’ajuda definitiva per a reunions i sessions de brainstorming.

 

Sorpreneu als vostres clients i empleats amb UNDO.

Personalitzem el nostre producte perquè s’adapti a la vostra empresa o organització, garantint un regal veritablement memorable i útil.

Experimenti la sofisticació de UNDO.

Dissenyada amb materials de primera qualitat i certificacions ecològiques, la nostra eina combina estil i sostenibilitat.

Emporteu-vos UNDO on sigui que vagi.

Lleuger i pràctic, és el company perfecte per a la feina o els viatges. No et quedis mai sense una potent eina creativa al teu costat.

Personalitza UNDO per a la teva empresa, organització, entitat o oficina.

A UNDO, portem la personalització al següent nivell. Dissenya portades i interiors a la teva mida, amb la llibertat de triar el logotip, la imatge i el contingut que més s’adapti a la teva entitat o organització. Des de pissarres blanques amb plantilles, llistes de verificació, camps, esquemes, fins a un full de benvinguda a la teva empresa, nosaltres ho fem realitat! Explica’ns la teva idea i treballarem plegats per crear l’eina de treball perfecta en harmonia amb el medi ambient. UNDONOTEBOOK, la teva eina de treball eco-friendly.

Eco friendly

Els nostres productes són ecofrienly, respectuosos amb el medi ambient. Amb el compromís d’aportar el nostre granet de sorra a millorar el medi ambient i el teixit empresarial de la zona.

El 89% dels materials i components usats per a la fabricació i l’embalatge són d’origen regional i amb certificacions ecològiques. D’aquesta manera volem potenciar el comerç proper i reduir tan poc com sigui possible la nostra empremta ambiental.

Fes una ullada als nostres materials.

El Zoo del Pirineu.

Orgullosos socis del Zoo del Pirineu, una organització sense ànim de lucre dedicada al rescat i la conservació de la fauna salvatge, ens esforcem per tenir un impacte positiu tant al medi ambient com a la comunitat.

Uniu-vos avui mateix a la revolució UNDO. El seu viatge cap a un lloc més atractiu i respectuós amb el medi ambient comença aquí.

Parlen d’UNDO als mitjans:

Verified by MonsterInsights